Wat verdient een Terrazzovloerenlegger?

By | 31 maart, 2023

Een Terrazzovloerenlegger is een vakman die gespecialiseerd is in het leggen van Terrazzovloeren. Dit zijn vloeren die bestaan uit een mengsel van marmerkorrels en cement, die vervolgens gepolijst worden tot een gladde en glanzende afwerking. Het leggen van Terrazzovloeren is een ambachtelijk vak, dat veel precisie en vakmanschap vereist. Maar wat verdient een Terrazzovloerenlegger eigenlijk in Nederland?

Wat zijn de werkzaamheden van een Terrazzovloerenlegger?

Een Terrazzovloerenlegger is verantwoordelijk voor het leggen van Terrazzovloeren in verschillende ruimtes, zoals woningen, kantoren, winkels en openbare gebouwen. De werkzaamheden van een Terrazzovloerenlegger bestaan onder andere uit:

  • Het voorbereiden van de ondergrond
  • Het aanbrengen van de Terrazzovloer
  • Het polijsten van de vloer
  • Het afwerken van de vloer met een beschermende laag

Daarnaast is een Terrazzovloerenlegger ook verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van Terrazzovloeren. Dit kan bijvoorbeeld het bijwerken van beschadigingen of het opnieuw polijsten van de vloer zijn.

Wat verdient een Terrazzovloerenlegger in Nederland?

Het salaris van een Terrazzovloerenlegger kan sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt de ervaring van de Terrazzovloerenlegger een belangrijke rol, maar ook de regio waarin hij of zij werkzaam is en het type werkgever.

Over het algemeen verdient een Terrazzovloerenlegger in Nederland tussen de €2.000 en €3.500 bruto per maand. Dit komt neer op een uurloon van ongeveer €12 tot €20 per uur. Het salaris kan echter hoger uitvallen voor ervaren Terrazzovloerenleggers die bijvoorbeeld als zelfstandige werken of in dienst zijn bij een groot bedrijf.

Daarnaast kan het salaris van een Terrazzovloerenlegger ook worden beïnvloed door secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak, een telefoon of een laptop. Ook kan er sprake zijn van een bonusregeling of een winstdeling, afhankelijk van het type werkgever.

Conclusie

Een Terrazzovloerenlegger is een vakman die gespecialiseerd is in het leggen van Terrazzovloeren. Het salaris van een Terrazzovloerenlegger kan sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals ervaring, regio en type werkgever. Over het algemeen verdient een Terrazzovloerenlegger in Nederland tussen de €2.000 en €3.500 bruto per maand. Het is echter mogelijk dat het salaris hoger uitvalt voor ervaren Terrazzovloerenleggers die bijvoorbeeld als zelfstandige werken of in dienst zijn bij een groot bedrijf.

Category: T