Wat verdient een Remedial teaching?

By | 31 maart, 2023

Remedial teaching is een beroep dat zich richt op het begeleiden van kinderen en jongeren met leerproblemen. Het doel van remedial teaching is om deze kinderen te helpen hun leerachterstand in te halen en hun zelfvertrouwen te vergroten. Maar wat verdient een Remedial teaching eigenlijk in Nederland?

Wat zijn de werkzaamheden van een Remedial teaching?

Een Remedial teaching houdt zich bezig met het begeleiden van kinderen en jongeren met leerproblemen. Dit kan bijvoorbeeld dyslexie, dyscalculie of ADHD zijn. De Remedial teaching onderzoekt de oorzaak van de leerproblemen en maakt vervolgens een plan van aanpak om deze problemen aan te pakken. Dit kan bijvoorbeeld door middel van extra oefeningen, speciale lesmethoden of individuele begeleiding.

De Remedial teaching werkt vaak samen met de school en de ouders van het kind om ervoor te zorgen dat het kind de juiste begeleiding krijgt. Daarnaast houdt de Remedial teaching de voortgang van het kind bij en past het plan van aanpak indien nodig aan.

Wat verdient een Remedial teaching in Nederland?

Het salaris van een Remedial teaching in Nederland is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de werkervaring, het aantal uren dat gewerkt wordt en de regio waarin de Remedial teaching werkzaam is. Over het algemeen verdient een Remedial teaching tussen de €2.500 en €3.500 bruto per maand.

Daarnaast kan het zijn dat een Remedial teaching als zelfstandige werkt en dan is het salaris afhankelijk van het aantal cliënten en het tarief dat gevraagd wordt. Het tarief van een Remedial teaching ligt gemiddeld tussen de €50 en €80 per uur.

Conclusie

Remedial teaching is een belangrijk beroep dat zich richt op het begeleiden van kinderen en jongeren met leerproblemen. Het doel van remedial teaching is om deze kinderen te helpen hun leerachterstand in te halen en hun zelfvertrouwen te vergroten. Het salaris van een Remedial teaching in Nederland is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de werkervaring, het aantal uren dat gewerkt wordt en de regio waarin de Remedial teaching werkzaam is. Over het algemeen verdient een Remedial teaching tussen de €2.500 en €3.500 bruto per maand. Als zelfstandige kan het salaris afhankelijk zijn van het aantal cliënten en het tarief dat gevraagd wordt.

Category: R