Wat verdient een Magazijnbediende?

By | 31 maart, 2023

Een magazijnbediende is verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad in een magazijn. Dit omvat het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen. Het is een belangrijke functie in de logistieke sector en er is altijd vraag naar gekwalificeerde magazijnbedienden. Maar hoeveel verdient een magazijnbediende in Nederland?

Werkzaamheden van een magazijnbediende

Een magazijnbediende heeft verschillende taken en verantwoordelijkheden. Hieronder staan enkele van de belangrijkste werkzaamheden:

  • Ontvangen van goederen en controleren op kwaliteit en kwantiteit
  • Opslaan van goederen op de juiste locatie in het magazijn
  • Verzamelen van goederen voor verzending
  • Verpakken van goederen voor verzending
  • Verzenden van goederen naar klanten
  • Bijhouden van voorraadniveaus en het bestellen van nieuwe voorraad indien nodig
  • Controleren van de magazijninventaris en het rapporteren van eventuele afwijkingen

Salaris van een magazijnbediende

Het salaris van een magazijnbediende kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals ervaring, opleiding en werkgever. Over het algemeen verdient een magazijnbediende in Nederland tussen de €1.800 en €2.500 bruto per maand.

Als beginnende magazijnbediende kun je verwachten dat je aan de onderkant van dit salarisbereik zit. Naarmate je meer ervaring opdoet en meer verantwoordelijkheden krijgt, kun je een hoger salaris verwachten. Ook het behalen van een relevante opleiding kan je salaris verhogen.

Naast het basissalaris kunnen magazijnbedienden ook profiteren van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld, een dertiende maand, pensioenregelingen en reiskostenvergoedingen. Dit kan het totale salaris van een magazijnbediende verhogen.

Conclusie

Een magazijnbediende is een belangrijke functie in de logistieke sector en er is altijd vraag naar gekwalificeerde magazijnbedienden. Het salaris van een magazijnbediende kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, maar over het algemeen verdient een magazijnbediende in Nederland tussen de €1.800 en €2.500 bruto per maand. Naast het basissalaris kunnen magazijnbedienden ook profiteren van secundaire arbeidsvoorwaarden, wat het totale salaris kan verhogen.

Category: M